sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Onnistuneet marengit


Marengit on tosi hyviä, mut niistä tulee tosi helposti ihan onttoja tai palaneita. Tänään onnistuin kuitenki paremmin ku ennen. Ohje oli vähän erilainen mitä yleensä käytän joten tulin nyt jakamaan sen tänne blogiin :)

Kaksi pellillistä

5 kananmunaa
1,25dl sokeria
elintarvikeväriä

Resepti on tosi helppo;
Laita uuni lämpiämään 125 asteeseen. Erottele kananmunat.
Vaahdota valkuaiset kulhossa ja lisää sokeri samalla vatkaten. Massa on valmista kun kulhon voi kääntää väärin päin ilman että mitään tippuu.
Lisää elintarvikevärit ja purota pieniksi kökkäreiksi vieri viereen pellille.
Paista 125 asteessa (ei kiertoilmalla, vaikka olisi kaksi peltiä) reilu tunti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti