maanantai 10. kesäkuuta 2013

Täytekakku kakkukuvalla

Mooi! (:
Aika kauan sain noita kakkukuvia muiden blogeissa ihastella ennenkuin uskalsin ite kokeilla. Ja pakko kyllä myöntää, että onhan se aika helppoa kun tilaa kuvan netistä, saa sen postista ja länttää vaan siihen kakun päälle.. Tai siis ei tarvii ite kermavaahdon, sokerimassan tai marsipaanin kanssa säätää mitään ihmeellistä. Ja siis kakkukuva on tilattu täältä. Ei oikeestaan maistunut miltään, vähän niinkuin söisi paperia. Kuvanlaatu ei siinä ollut mikään paras, mutta se ei ollut yllätys koska laatu kenkkuili jo tilattaessa.Kakkupohjasta en sano mitään muuta kun että täydellinen fail. Ei siitä sne enempää, kröhöm....
Täytteenä on banaania, vaniljakastiketta ja mansikoita. Kakkukuvan alla on kerros voikreemiä ja reunoilla kermavaahtoa. Kuvahan siinä oli pääosassa joten ei siinä mitään sen kummempaa alettu säätämään.Kakku täytetään ihan normaalisti. Sen päälle voi levittää kermavaahtoa, jolloin kuva pysyy hyvänä muutaman tunnin, mutta voikreemin, sokerimassan tai marsipaanin päällä kuva pysyy hyvänä kauemmin.


Kakkukuva on tullut postissa yleensä pahvinpalasen päällä. Irrota kuva varovasti alustasta ja aseta kakun päälle. Jos haluat varmistaa, ettei kuva mene pilalle, laita se kakun päälle vasta n. tunti ennen tarjoilua.


Koristele kakku loppuun. Suora kakkukuvan ja kermavaahdon kosketus saattaa pilata kuvan joten sitä kannattaa välttää.


Isäni sai sitten tällaisen 50-vuotiskakun. Kuvahan on aika vanha, niinkuin varmasti voi päätellä :D
Mutta ei nämä kakkukuvat ollenkaan huono idea ole, kaotaan kuka saa seuraavaksi ja millaisen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti