sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Aamupala: BANAANILETUT

Moikka,
eksyimpä tänne blogin puolelle taas pitkästä aikaa.. aika hiljaista on ollut, mutta bloggerin mukaan täällä käy aina välillä joku vähän nuuskimassa niin tekee mieli postailla vähän lisää :)

Heräsin tänään sillä fiiliksellä että pakko saada lettuja. Mieleen tuli banskuletut, joita tein jokunen aika sitten. Ne ehkä vähän epäonnistu sillon, mutta ajattelin yrittää uudestaan.Googlailin hetken erilaisia proteiinilettujen ohjeita, ja päädyin sitten yhdstelemään niistä vähän oman versioni. Kaikkialla hehkutettiin niitä suklaanmakuisia keinotekoisia protskujauhoja, mutta jätitn ne ihan suosiolla poisR e i l u annos banaanilettuja ( 2-3lettua, hyvä täyttävä ateria yhdelle )

letut:
1 banaani
100 g maitorahkaa 
1 kananmuna
½ dl kaurahiutaleita

lisäksi:
haluamia marjoja
maustamatonta jogurttia


Tää on helppoa : bansku, rahka ja kananmuna kulhoon -> sauvasekottimella mössöksi, kaurahiutaleet mukaan ja sekoita
Paistamisen kanssa tulee sitten vähän ongelmia. Nää pitää paistaa ihan normaalien lettujen tapaan, mutta rakenne on aika erilainen, niin kääntämisen jälkeen lettu tuskin on enään yhtenä kappaleena.. (onnistuin sentään vikalla kerralla !)  
Eli siis paistaminen ihan normi lettujen tapaan pannulla kerran kääntäen

Lisäksi tein tommosta marjamössöä, joka oli oikeestaan mun kastike ja smoothie. Survosin mansikoita, musikoita ja luonnonjogurttia ja kaadoin lasiin ja lettujen päälle. N a m !Tässä siis jokseenkin terveellisempi vaihtoehto aloittaa aamu. Mitään kalorimääriä mä en ala laskea, koska yksikertaisesti ei kiinnosta ! Nää letut kuitenkin täyttää,on helppo ja nopea aamupala. ( elisiis, meni about puol tuntia plus siivoominen koska onnistuin vähän sähläämään mustikoiden kanssa... ) en kyllä ehtis tämmöstä väsäämään ihan arkiaamuisin, mutta tälleen kiireettöminä aamuina ihan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti